Svelvik Sportsskyttere
Svelvik Sportsskyttere

Bli medlem

Har du prøvd skyting? Skyting er en idrett med mange grener og muligheter.

Skyting er en sport som passer for de aller fleste og kan drives i alle aldrer av så vel kvinner som menn. All sportsskyting er organisert gjennom Norges Skytterforbund og er delt opp i fire fagretninger:

  • Leirdue
  • Pistol
  • Rifle
  • Vilt-mål

Innen disse fagretningene skytes det et stort antall ulike programmer. Det behøver ikke å koste all verden å drive med skyting. Likevel må du være klar over at denne idretten på et relativt høyt nivå krever en stor grad av konsentrasjon, kondisjon, innsatsvilje og en viss økonomisk satsing fra deg som utøver. Men slik er det jo med de fleste idretter. Som nybegynner i Svelvik Sportsskyttere er det mulighet å få låne klubbens pistoler ved skyting på banene. Svelvik Sportsskyttere har baner godkjent for pistol opptil kaliber .45.

Skyting en idrett du kan ha glede av i årevis. Det finnes mengder av muligheter å velge mellom, om du vil ha skyting som en hobby eller konkurranseidrett. Hvis du liker å konkurrere både med deg selv og andre er dette sporten for deg. Fordi utøverne er delt opp i ulike klasser kan du delta i konkurranser på et relativt tidlig stadium. Etter hvert som du oppnår høyere resultater rykker du oppover i klassene og derfor konkurrerer du alltid med utøvere som er omtrent på ditt eget nivå.

Svelvik Sportsskyttere arrangerer sikkerhetskurs i pistolskyting for nybegynnere omtrent hver høst. Informasjon om oppstart kommer i Svelviksposten og her på hjemmesiden.

Det arrangeres også klubbstevner i de fleste feltgrener, VM-program og hurtigskyting flere ganger i året. Disse er åpne for alle våre medlemmer, alt fra nybegynnere til godt erfarne skyttere.

Medlemskontingenten er per dato kr. 500,- per år. I tillegg kommer kontingent til NSF og/eller DSSN.

  • KONTINGENTER 2021
  • SVSS kr. 500,-
  • NSF  kr. 285,-
  • DSSN kr. 750,-

Dersom du ønsker å bli medlem i Svelvik Sportsskyttere så kan du enten melde deg på et sikkerhetskurs eller sende en e-post til klubbens leder.

Du kan melde deg inn som medlem eller som interessert i sikkerhetskurs her.
Informasjon om klubbens kontaktpersoner og e-post adresser finner du her.
Du kan også kontakte oss via vårt kontakt-skjema.