Bli medlem

Har du prøvd skyting? Skyting er en idrett med mange grener og muligheter.

Skyting er en sport som passer for de aller fleste, og kan drives i alle aldrer av så vel kvinner som menn. All sportskyting er organisert gjennom Norges Skytterforbund, og er delt opp i fire fag-retninger  Leirdue  Pistol, Rifle og Vilt-mål  Svelvik Sportsskyttere har baner godkjent for pistol opptil kaliber 45.

Innen disse fagretningene skytes det et stort antall ulike programmer. Det behøver ikke å koste all verden å drive med skyting. Likevel må du være klar over at denne idretten på et relativt høyt nivå krever en stor grad av konsentrasjon, kondisjon, innsatsvilje og en viss økonomisk satsing fra deg som utøver. Men slik er det jo med de fleste idretter. Som nybegynner i Svelvik Sportsskyttere er det mulighet å få låne klubbens pistoler ved skyting på banene.

Skyting en idrett du kan ha glede av i årevis. Det finnes mengder av muligheter å velge mellom, uansett om du vil ha skyting som en hobby eller konkurranseidrett. Hvis du liker å konkurrere både med deg selv og andre er dette sporten for deg. Fordi utøverne er delt opp i ulike klasser kan du delta i konkurranser på et relativt tidlig stadium. Etter hvert som du oppnår høyere resultater rykker du oppover i klassene, og derfor konkurrerer du alltid med utøvere som er omtrent på ditt eget nivå.

Svelvik Sportsskyttere arrangerer sikkerhetskurs i pistolskyting for nybegynnere ca hver høst. Informasjon om oppstart kommer ut i Svelviksposten og her på hjemmesiden.

Det arrangeres også klubbstevner i de fleste feltgrener, VM-program og hurtigskyting flere ganger i året. Disse er åpne for alle våre medlemmer, alt fra nybegynnere til godt erfarne skyttere.

Dersom du ønsker å bli medlem i Svelvik Sportsskyttere så kan du enten melde deg på et sikkerhetskurs eller sende en epost til leder Sverre Henricks på sveriksen@hotmail.com.